avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... criminalist
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

criminalist

Buna ma numesc Jana,sunt studenta la universitatea de drept anul 4,am ajuns in perioada cin trebuie sami aleg profesia pe viitor,imi explicati va rog anchetaorul penal si criminalistii au aceleasi functii?eu am vrut sa sa ma conving ca am sa ajung sa fiu persoana care care aresteaza pe criminali|(in cuvinte mai simple ce as vrea eu )am inteles ca criminalistii depisteaza crima la fata locului si nu face ancheta asupra criminalului ....ajutor va rog

Alte discuții în legătură

Procuror criminalist AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am 13 ani şi îmi doresc să devin procuror criminalist. Aşi vrea să ştiu cât mai multe despre studiile pe care trebuie să le urmez pentru ... (vezi toată discuția)
Cum devin procuror criminalist? bogdanbodea bogdanbodea Buna seara,am 15 ani si as dori sa ma ajutati! Ce pasi si ce trebuie sa fac pe viitor sa devin procuror criminalist?De la cati ani pot sa merg sa vad ... (vezi toată discuția)
Cum ajung in criminalistica , si ce inseamna ,criminalist si procuror criminallist?  Buna am tot incercat sa gasesc raspunsuri intrebarilor dar in zadar,pe mine mar intereseaza foarte mult sa ajung in criminalistica dar nu prea stiu cum sa ma ... (vezi toată discuția)