avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Se poate contopi o ped. de 1 an si 2 luni cu un rest ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Se poate contopi o ped. de 1 an si 2 luni cu un rest de ped. de 536 de zile?

Buna ziua am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra sa ma lamuriti cu , cateva intrebari in legatura cu o sentinta primita pe 17 . 01 .2017 pentru o infractiune de ultraj prin amenintarea unu agent de politie . am fost acuzat de ultraj ca as fii amenintat un agent de politie dupa ce acesta impreuna cu mai multi colegi deai sai au intervenit in mod foarte abuziv peste mine si familia mea in casa pentru ca iam lovit o ruda dea sa ori prieteni de familie nustiu exact ce grad de rudenie este intre agent si acel civil cu , care am avut o altercatie dupa ce la injurat pe un frate deal meu etc... intrun final am fost condamnat pentru ultraj prin amenintare la un 1 an cu inchisoare si pentru ca lam lovit pe acel civil cu un pun 6 luni cu executare misa contopit cele 2 pedepse si misa dat un spor de 2 lun deci am de executat 1 an si 2 luni cu inchisoare ... . intrebarea mea este : am un rest de pedeapsa ne executat de 536 de zile care nu mea expirat cand sa intamplat incidentul acesta in 2015 in martie , pe data de 17.01.2017 sa pronuntat condamnarea mea in ceia ce ma priveste acuzatiile de mai sus mentionate ... voi declara apel in 10 zile daca in caz de nu sunt indreptatit la apel in ceia ce priveste infractiunea de ultraj sa fie achitata pentru ca eu nu am comis aceasta infractiune si voi ramane definitiv se pot contopi cele doua pedepse respectiv 1 an si 2 luni cu restul de pedeapsa ne executat de 536 de zile? va multumesc din suflet pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Contopirea pedepselor- nelamurire monicacm monicacm buna ziua....o persoana care are de executat o pedeapsa de 3 ani si 2 luni(primita cu suspendare)pt lovire si alte violente i se poate contopi pedeapsa ... (vezi toată discuția)
Rezultatul contopirii executare mezgageza mezgageza daca instanta descopera ca am mai multe pedepse cu suspendare contopeste din oficiu? voi fi citat sau intr o zi aflu ca am o pedeapsa cu executare si au emis ... (vezi toată discuția)
Contopire pedeapsa stef_noosh stef_noosh buna ziua,sotul meu a executat o pedeapsa de 3 ani si jumatate ,eliberandu se anul trecut in februarie,acuzat fiind ca a fost martor la o talharie.acum este ... (vezi toată discuția)