avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz

Buna seara va rog sa-mi spuneti ce anteturi trebuie sa aiba scris pe el adica cum se cheama firma ,adresa reg com si seria.....c.u.i si seria semnatura si stampila toate ale firmei.Numar de inregistrare revisal lipsa antet itm lipsa semnatura mea lipsa,.......este in regula. Mentionez ca preavizul a venit prin posta .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:58, 25 Ianuarie 2017
Instiintarea de preaviz nu are un continut bine determinat prin lege.

Fiind un document emis de angajator ,consider ca trebuie sa aiba datele de identificare a acestuia, plus semnatura reprezentantului legal.

De la 01.07.2015 , folosirea stampilei numai este obligatorie. De asemenea, instiintarea de preaviz nu necesita semnatura dvs., decat cand semnati de primirea ei.

In instanta, se contesta numai decizia de concediere.
dar un antet de la itm sau un nr de inregistrare de la revisal

editat citare raspuns anterior.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nici asa ceva nu veti gasi , intrucat nu se inregistreaza la ITM si nici in REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract de munca giorgio24 giorgio24 In data de 03 12 2015 la locul de munca am deteriorat fara voia mea un sertar de la bancomat de dulciuri de la locul de munca.Am anuntat administratorul care ... (vezi toată discuția)
Chitante tiparite ?? popacatalin68 popacatalin68 La o asociatie de bloc se pot elibera numai chitante printate din soft pe calculator sau este nevoie si de complectarea tipizatelor ? (vezi toată discuția)
Schimbare stampila ong szolya szolya Buna! Din motive practice Asociatia noastra doreste schimbarea stampilei, insa pe net nu am gasit nimic legat de aceasta procedura. Ma poate lamuri cineva - ... (vezi toată discuția)