avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imi pot lua copilul!!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imi pot lua copilul!!!

Buna ziua. As avea intrebarea daca fostul sot, mai ales fosti socrii imi pot lua copilul, daca as pleca in strainatate doua luni, la munca de sezon. Deoarece anul trecut am fost plecata lasand fiica mea in grija fratelui si a sotiei sale, am facut documentele necesare la protectia copilului. Dar totusi au depus plangere fosti socrii ca nu era bine ingrijita, deoarece mergea cateodata la logodnicul meu. Daca anul asta l-as lasa cu logodnicul meu imi pot lua copilul? Multumesc
O săptămână nu cred ca ar dura...
Nici pe legea veche care era de 3 ori mai rapida cu greu se ajungea la o săptămână...cu mari eforturi...

Mama poate interveni și ea în proces.
Orice proces simplu se poate complica și viceversa.

Motivele practic în instanta se invoca și de multe ori în aceste procese adevărul este dincolo de noi...
În orice proces contează strategia adoptata și nu realitatea faptica...
În aceste și martorii mint de fel și sunt subiectivi.

Practic s-au expus variante veritabile de rezolvare a problemei userul putând alege cum considera.Varianta cu logodnicul este exclusa.
Bănuiesc ca ar fi luat copilul dar nu e de acord tatal.

Depinde și dacă are program de vizita tatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului vitreg, fiind tata legal in certificatul de nastere.... laur87 laur87 Buna ziua, am urmatoarea problema si as dori sa stiu ce seanse am de castig sau ce solutie sa aleg: Eu si sotia mea cand ne-am apropiat avea o fetita de 1 ... (vezi toată discuția)
Program vizita divort angelanoemi angelanoemi Buna ziua. Doresc sa va prezint in mare cazul legat de programul de vizita al copilului meu. In 2011 am divortat, copilul fiind dat spre crestere si educatie ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are un parinte care este inchis (condamnat definitiv) ... Suntag Suntag Ce drepturi are un parinte care este inchis (condamnat definitiv) asupra copilului sau? Mama copilului poate sa plece cu copilul din tara ? Ce face daca tatal ... (vezi toată discuția)