avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Schimbare destinatie zona teren (de la L1c la V1a)
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Schimbare destinatie zona teren (de la L1c la V1a)

In urma cu 10 ani, am cumparat un teren in sectorul 3, care, conform certificatului de urbanism se situa in zona L1c, respectiv "Locuinţe individuale şi colective mici cu maxim P+2 niveluri situate în noile extinderi sau enclave neconstruite". Acum am cerut un nou certificat de urbanism, fiindca am decis sa vand terenul. Surpriza mare: terenul nu mai este incadrat in zona L1c, ci in zona V1a, zona in care sunt admise numai funcţiunile de spaţiu plantat public. In jurul terenului detinut de mine sau construit case si vile. Cum este posibil? Ce pot face in aceasta situatie, intrucat am achizitionat terenul fiindca avea un POT de 45%, iar acum, in certificatul de urbanism apare un POT de max. 15%. Va rog mult, ajutati-ma cu un sfat! Multumesc

Alte discuții în legătură

Terenul pe care l-am cumpărat a fost situat la categoria l4 Gabrielsuzana Gabrielsuzana Am cumpărat un teren in Bistrita intr-o zona destinată pentru case Str Malinului . Terenul este intravilan , neștiind ca se modifica planul de urbanism ... (vezi toată discuția)
Pug expirat / zona incadrare v1a ContSters499122 ContSters499122 Buna seara, Expun \'mica mea istorie\' in speranta ca poate imi dati o noua idee pentru solutionarea situatiei in care ma regasesc, si anume: Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism si oug 7/2011 andreea_ec andreea_ec Buna ziua! Am un teren de 650 mp intravilan in Iasi pe care vreau sa imi construiesc o casa P+M. Pe acest teren este o casa batraneasca. Mentionez ca zona ... (vezi toată discuția)