avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Alipire terenuri cu destinatii diferite in cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Alipire terenuri cu destinatii diferite in cadastru

In cazul in care se alipesc doua parcele, care insa apar in cadastru cu destinatii diferite: una - "Curti/constructii", cealalta - "Nedeterminata" (probabil datorita faptului ca este o fasie de doar 8 metri latime?!), cum se va intabula noul teren in cartea funciara? Daca se poate, care este temeiul legal? Nu as vrea sa ajung la notar fara sa stiu despre ce este vorba.
In plus, mai exista o problema: desi certificatele de urbanism de la achizitie imi indicau pentru ambele terenuri zona L1c, acum, desi nu exista un alt PUG, imi spun ca zona este V1a. Cum este posibil? Stiu ca terenurile intabulate in cartea funciara la Curti-constructii, aflate in proprietate privata, nu pot fi incadrate la spatii verzi. Sau la noi totul este posibil?!
Multumesc anticipat pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: ContSters499122 , utilizator 21:55, 10 Septembrie 2018
Salut,
Ma confrunt si eu cu aceeasi problema. CC in extras dar incadrat in V1A.
Observ ca nu ti-a raspuns nimeni... Ai reusit sa solutionezi cumva problema intre timp?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren incadrat spatiu verde drasim drasim In anul 2018 am achizitionat un teren intravilan liber de constructii de 2000mp prin adjudecare,situat in sectorul 5 Bucuresti In anul 2019,am cerut un ... (vezi toată discuția)
Pug expirat / zona incadrare v1a ContSters499122 ContSters499122 Buna seara, Expun \'mica mea istorie\' in speranta ca poate imi dati o noua idee pentru solutionarea situatiei in care ma regasesc, si anume: Anul trecut am ... (vezi toată discuția)
In anul 2018 am achizitionat un teren intravilan liber de constructii ... drasim drasim In anul 2018 am achizitionat un teren intravilan liber de constructii de 2000mp prin adjudecare,situat in sectorul 5 Bucuresti In anul 2019,am cerut un ... (vezi toată discuția)