avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Marius65656598
                      Utilizator

Marius65656598
                      Utilizator                    

Marius65656598	                   

Buna ziua,
Casa se afla in Bucuresti si este construita in 2010 ,pe delimitarea de teren,anume unde se afla gardul .
Intre peretele care se afla pe ... (vezi toată discuția)
	                    Marius65656598	                   

Buna ziua,
Casa se afla in Bucuresti si este construita in 2010 ,pe delimitarea de teren,anume unde se afla gardul .
Intre peretele care se afla pe ... (vezi toată discuția)

paul_anita	                   

in anul 1991 am cumparat un teren pe care am construit o casa p+2e+m  (finalizata in 2001 )care se afla la o distanta de 1.80m (in zona parterului ) fata de ... (vezi toată discuția)
	                    paul_anita	                   

in anul 1991 am cumparat un teren pe care am construit o casa p+2e+m  (finalizata in 2001 )care se afla la o distanta de 1.80m (in zona parterului ) fata de ... (vezi toată discuția)

catalucan	                   

Buna ziua, am construit anul acesta o casa. In proiect distanta fata de gardul vecinului era de 60cm conform Codului Civil. Vecinul m-a amenintat ca o sa am ... (vezi toată discuția)
	                    catalucan	                   

Buna ziua, am construit anul acesta o casa. In proiect distanta fata de gardul vecinului era de 60cm conform Codului Civil. Vecinul m-a amenintat ca o sa am ... (vezi toată discuția)