Buna seara! Am o intrebare,poate ma puteti ajuta.Sotul meu este in proces cu fosta sotie pentru a castiga cusodia fetitei lor.A facut apel,dar nu se poate prezenta la proces deoarece este plecat in alta tara si nu poate ajunge pana la data procesului.Avocatul care se ocupa de caz a spus ca daca nu se prezinta a pierde sansa de a castiga fata,cusodia fetei fiind data mamei prin hotarare definitiva si irevocabila.Fetita va implini 10 ani in decembrie anul acesta si din cate am inteles la 10 ani poaelte decide singura la care dintre parinti vrea sa stea.Mentionez ca fetita isi doreste sa stea cu tatal ei si sufera ca mama ei nu respecta programul de vizita impus pana acum si nu ii permite sotului meu sa isi vada fetita.Intrebarea mea este daca fata ii va fi incredintata fostei sotii la acest apel, sotul meu mai are vreo sansa de a redeschide cazul si de a obtine custodia fetitei?
Dacă pierde procesul acum nu prea mai are șanse câțiva ani de acum încolo...
Daca a pierdut la prima instanta este foarte greu sa câștige în apel și dacă se prezintă.
Dacă el nu e în tara cum sa își exercite dreptul la vizita?
A încercat o executare silita mai înainte de a deschide acest proces sau avocatul a deschis direct procesul?
Pe vorbe nu merge...