avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua- prescriptie credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua- prescriptie credit

In luna februarie 2016 am fost bagat in executare silita. Am facut un credit pe firma , am achitat cam o treime, insa dupaia veniturile mele au scazut drastic de la 5000 lunar la 300-400 lei lunar si nu am mai avut posibilitatea sa achit absolut nici macar 1 leu de atunci. Executarea este si pe firma si pe persoana fizica.

Singura mea garantie cand am facut creditul au fost conturile bancare.

Intrebarea mea este daca aceasta executare silita se prescrie vreodata?
Cel mai recent răspuns: caalex , utilizator 09:52, 28 Ianuarie 2017
Orice act de executare se face din 6 in 6 luni tocmai pentru a nu se prescrie. Termenul e de 3 ani.Ar trebui sa treaca 3 ani in care sa nu se faca niciun demers in executare.
av. leana Schwarz
Multumesc pt raspuns! Dar cum imi dau seama daca sa facut acest demers din 6 in 6 luni? Eu n-am primit nimic acasa... nici macar un telefon. Si daca ma duc sa il intreb pe executor mi-e frica ca ii amintesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este termenul de prescriere pentru o datorie neachitata la timp? ACManuela ACManuela Buna ziua, Care este termenul in care o datorie ramasa neplatita (un imprumut bancar, un card de credit ramas neachitat,) se prescrie? Tin sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Poprire, cuantum Mamicaingrijorata Mamicaingrijorata Dupa divortul din 2008 , cei doi copii au ramas la mine, si partajul din 2010, am ramas cu cateva \"datorii\": eu la fostul sot (2000 lei) el la mine (5000 ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neplatit!!! bgrs81 bgrs81 Buna ziua.Am tot consultat internetul si cam toata lumea spune acelasi lucru , nu stiu ce sa fac daca ma poate ajuta cineva. Povestea mea incepe asa...in anul ... (vezi toată discuția)