avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare firma laborator cofetarie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare firma laborator cofetarie

Buna ziua, ma gandesc sa deschid un laborator de cofetarie-patiserie cu prajituri de casa,acest laborator sa fie chiar la domiciliul meu cu vanzare in regim catering. E posibil acest lucru? Voi primi azivele necesare? MUltumesc!
Cel mai recent răspuns: elisay_99 , utilizator 17:24, 1 Februarie 2017
Nu cred. Zona de depozitare si productie trebuie sa fie delimitata distinct de cea de locuit.
MUltumesc! Imi poate spune cineva daca, pentru activitate regim catering, este nevoie de acces separat pentru materii prime si produse finite? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Companie de productive alimente la domiciliu cu vanzare in spatiul public OviPl OviPl Doresc sa deschid o activitate de producție a alimentelor la domiciliul propriu, in bucătăria proprie și apoi aceste produse sa fie comercializate in ... (vezi toată discuția)
Laborator prajituri la comanda anomarairam anomarairam Buna ziua, intentionez sa imi deschid un mini laborator de productie torturi si prajituri la comanda, as dori sa stiu ce autorizatii trebuie sa am. Laboratorul ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru pfa ionut4ionut ionut4ionut Am facut un curs de cofetar si doresc sa deschid un PFA . Voi face torturile si prajiturile la domiciliul clientului (pentru a nu avea nevoie de ... (vezi toată discuția)