avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită onorariu
Discuție deschisă în Executare silită

onorariu

Buna ziua.As dori sa va intreb ,la o sulta de 51000 ron cat ar lua comision un executor judecatoreresc onorariu.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 15:16, 6 Februarie 2017
pentru o mai precisa informare verificati cu un executor judecatoresc
Onorariul maxim admis de lege pt suma de 51000 lei este de 5030 lei.
A nus e confunda onorariul executorului cu cheltuielile de executare care sunt doua lucruri total diferite. Fiindca suma acestora poate sa difere cu mult fata de suma „5030” lei
Intrebarea se referea la onorariu nu la cheltuieli de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision executor judecatoresc ? AndreiPerianu AndreiPerianu Buna ziua, As avea o intrebare, sunt persoana fizica autorizata, si in vara anului trecut am semnat un contract de prestari servicii cu o alta societate ... (vezi toată discuția)
Executare silita - onorariu executor z3usss z3usss cum se calculeaza onorariul unui executor judecatoresc la momentul de fata pentru o sulta rezultata in urma unui partaj?? este 10 la suta din suma datorata + ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog! executare judecatoreasca si cheltuieli AntoanelaC AntoanelaC Buna ziua, Am pierdut procesul de divort cu fostul meu sot. Sentinta a fost declarata irevocabila in data de 10.02.2011. Prin aceasta sentinta aveam sa ii ... (vezi toată discuția)