avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Sunt obligatorii notele explicative la codurile CAEN?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Sunt obligatorii notele explicative la codurile CAEN?

Bună ziua,
Ce caracter au notele explicative la fiecare cod CAEN? Întreb pentru că sunt coduri care se intersectează, la notele explicative, cu altele. Cu alte cuvinte, o societate ar putea alege unul sau altul dintre cele două sau mai multe coduri.

Este obligatoriu a ține cont de acest note explicative, sau o societate poate alege un cod caen în dauna altuia, dacă interpretează activitatea pe care urmează a o presta doar pe baza denumirii codului?
Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Cod caen + conditie administrator SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Incerc sa identific un cod caen pt. achizitia si vanzarea de ulei auto si nu reusesc. Ca sa fiu mai exacta doresc sa infiintez un SRL cu obiect ... (vezi toată discuția)
Nu gasesc un cod caen pentru o activitate,ajutor petrans petrans Doresc sa infiintez o societate care va avea rolul de a completa diferite documente in numele unor alte societati. Adica, de ex. completarea formularului 318 ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa servicii it adysx adysx Buna ziua, M-ar interesa o solutie pentru ca sotia mea sa-si poata infiinta un PFA norma de venit neplatitor de TVA, pentru a executa servicii de ... (vezi toată discuția)