avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Pierderea orelor de CDS pe care le-am castigat prin ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Pierderea orelor de CDS pe care le-am castigat prin concurs de titularizare

Buna ziua,
Sunt profesor titular de matematica la ciclul gimnazial si m-am titularizat in urma cu 10 ani in mediul rural la o scoala cu un singur rand de clase. Orele din care au fost constituita catedra au fost: 16 ore matematica + 2 ore de optional la nivelul disciplinei. Care este statutul acestor 2 ore de optional pe care m-am titularizat, pot face ele obiectul alegerilor elevilor si parintilor acestora sau al conducerii scolii pentru anul scolar urmator, mai exact le pot pierde ? Va rog sa-mi spuneti care este motivatia juridica a acestei situatii?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Titularizarea la 2 scoli Corys Corys Buna-ziua!As dori sa va intreb va rog frumos in ce conditii si conform caror legi te poti titulariza la 2 scoli?!Situatia mea este urmatoarea.In anul 2001 am ... (vezi toată discuția)
Reintregire norma didactica si asezarea pe ore Mara2020 Mara2020 Buna ziua! Pana anul acesta am fost titulara in doua scoli. Cand m-am titularizat am avut 16 ore intr-o scoala si 4 ore in cealalta scoala. In anul scolar ... (vezi toată discuția)
Titularizare sau decizie? ContSters136742 ContSters136742 Sunt cadru didactic titular la CSEI ,decizia de numire a ministerului din 1990 este pe catedra de educatie speciala ,clasele I-IV,catedra pe care am ... (vezi toată discuția)