avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Primesc un teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Primesc un teren

Buna ziua, sunt pe cale sa primesc un teren intravilan dintr-o curte mare! practic se taie terenul in două.cam (350 m2).Tata-l meu este var cu ea. Ea are in jur 70 de ani, nu are copii, mai are o sora in viata si un frate decedat si nepotii din partea fratilor ei. Ea sa hotarat sa-mi lase acesta bucata de teren mie, este o femeie lucidă fara probleme psihice, dar destul de batrana.
Dansa este hotarata sa-mi lase cu forme legale si ne demolabile.
intrebare: Ce acte trebuie iau de la Primarie si nu numai pentru a inainta corect demersurile si a nu fi demolate de rudele apropiate in viitor.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Joi, 2 Februarie 2017
stelik2k6, utilizator
Cel mai recent răspuns: Traian Diana , utilizator 00:08, 3 Februarie 2017
În primul rând câți ani are,dacă este mai in vârsta de 70 de ani trebuie aduse IML aprobare de la IML pentru notar mai întâi mergeți la un notar și interesativa cel mai sigur !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de mostenire? corina danila corina danila As dori sa aflu daca am vreun drept de mostenire dupa matusa mea care are 89 de ani si isi imprastie averea . Eu, fratele meu vitreg si inca o ruda infiata ... (vezi toată discuția)
Drepturile asupra unui testament in care sunt implicati si alti membrii ai familiei ContSters215993 ContSters215993 Problema mea este urmatoarea: am grija de o batranica a carui sot a murit in urma cu 15 ani. Aceasta doreste ca dupa moartea dumneaei apartamentul sa-mi revina ... (vezi toată discuția)
Mostenire miruna88 miruna88 Tatal meu a avut un frate si doua surori. Fratele lui a decedat acum ceva timp. De curând a murit si o soră. Eu m-am ocupat de inmormantarea ei, de toate ... (vezi toată discuția)