avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Examen auto, informatii despre cazier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Examen auto, informatii despre cazier

Politistul examinator la un examen de conducere pt școală de soferi are dreptul sa intrebe candidatul despre faptele din cazierul sau judiciar? Menționez ca de față mai era o persoana, martorul la examen. Acesta a insistat cu întrebarea pana când candidatul a spus fapta sa. Aceste date nu sunt confidențiale? În cazier erau trecute legile și articole unde putea sa facă cercetări suplimentare pt a afla detalii și nu cred ca era cazul ca încă o persoana sa afle despre trecutul cuiva. Candidatul respectiv fost 'picat ' , probabil din cauza cazierului sau. Dosarele pt scoala de soferi sunt verificate înainte de catre Politie atunci când te programezi pt examen. Dacă era ceva în neordine, cu dosarul.persoanei respective, persoana nu ar fi fost lăsată în examen. E acesta un abuz din partea polițistului sau nu? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Un pic de ajutor ioana91 ioana91 am si eu o nedumerire Acum cateva zile am dat examenul pt permisul auto si a trebuit sa completez pe o foaie data de examinator perioada in care am facut ... (vezi toată discuția)
Reprogramarea examen auto emy24 emy24 imi aleg eu ziua sau o alege domnul de la politie, data reprogramarii. .?mentionez ca am picat orasul(emotii de imi tremurau si mainile si picioarele cand ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva examinatorului auto Nicoleta 1988 Nicoleta 1988 Buna ziua , azi am dat a doua oară examenul auto in București . Am picat , sunt nemulțumită deoarece în aceste două examene fiecare polițist mă picat ... (vezi toată discuția)