avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Executare silita Provident ! Imprumut 2011
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Executare silita Provident ! Imprumut 2011

Buna ziua astazi am primit o executare siluita pt un imprumut neachitat catre Provident!
Imprumutul nu a mai fost platit din 2011!
Intrebarea mea este: Nu a intervenit nici un fel de prescriptie in aceasta perioada de timp?
Se poate face contestare la executare avand in vedere aceste 2 aspecte:
1- au trecut peste 6 ani de la imprumut!
2- Firma de creante nu figureaza pe site-ul ANPC
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabriel555 , utilizator 13:59, 4 Februarie 2017
De asemenea poate ma poate indruma cineva spre motivarea corecta dpdv legal a contestatiei motivand cele doua aspecte mentionate mai sus!
multumes din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- firma neinscrisa la anpc ca si executor credite!!! gabriel555 gabriel555 Buna ziua Astazi mama mea a primit o notificare cum ca este executata silita pt un imprumut neachitat catre Provident! I sa pus oprire pe conturi! Aseara am ... (vezi toată discuția)
Proprire pentru datorie de acum 9 ani Luciann739 Luciann739 Buna seara astăzi am primit o Proprire Pentru o datorie de acum 9 ani către firma Provident Mi a fost instituită proprietea pe conturile bancare! Nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita dori7 dori7 Cum pot contesta o executare silita intervenita in urma neachitarii integral a unui imprumut la provident? Multumesc! (vezi toată discuția)