ana-cer 
	    	Moderator

ana-cer 
	    	Moderator	    

ana-cer, moderator
 ana-cer, moderator 	
			~ final discuție ~
 ELENA2009	                   

Buna ziua,
 Am o angajata care s-a reintors din cic  in ianuarie iar acum in martie are medical.
Care v-a fi baza  de calcul al concediului medical?
 ... (vezi toată discuția)
	                    ELENA2009	                   

Buna ziua,
 Am o angajata care s-a reintors din cic  in ianuarie iar acum in martie are medical.
Care v-a fi baza  de calcul al concediului medical?
 ... (vezi toată discuția)

stromelectro	                   

Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediu medical a unei persoane revenita din CIC , o constituie valoare neta lunara a indemnizatie lunare primite in ... (vezi toată discuția)
	                    stromelectro	                   

Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediu medical a unei persoane revenita din CIC , o constituie valoare neta lunara a indemnizatie lunare primite in ... (vezi toată discuția)

muc	                   

am fost in concediu pentru crestere copil de la 1 septembrie 2008 pana la 1 septembrie 2011. am lucrat luna septembrie 2011, iar in luna octombrie 2011 am fost ... (vezi toată discuția)
	                    muc	                   

am fost in concediu pentru crestere copil de la 1 septembrie 2008 pana la 1 septembrie 2011. am lucrat luna septembrie 2011, iar in luna octombrie 2011 am fost ... (vezi toată discuția)