avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salarizariu secretar comuna
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salarizariu secretar comuna

Con form oug 57/2015 si 43/2016 salariu unui secretar este cel putin egal sau chiar mai mic ca Al unui f.p.de executie. In aplicarea Deciz Curtii Constitutionale nr.794 /2016 ,se poate face ceva?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 11:38, 5 Februarie 2017
Decizia respectiva este favorabila doar celor care au in institutie drepturi salariale castigate in instanta, care vor fi luate in calcul la echivalarea salariilor de baza pe functii similare... Din pacate este adevarat, un secretar UAT care nu are gradatia de vechime maxima, poate avea salariul mai mic decat cel prevazut pentru o functie publica de executie cu studii superioare, cu gradatia maxima de vechime...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme - egalizare salarii oanaportar oanaportar Va supun analizei urmatoarele texte de lege, cu rugamintea sa ne ajutati prin a ne lamuri cum trebuie sa se procedeze pentru egalizarea salariilor. - in ... (vezi toată discuția)
Salariu consilier principal andreidorin andreidorin va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la salariu;am terminat facultatea in 2011, in 2012 am trecut pe studii superioare functia de consilier asistent ... (vezi toată discuția)
Egalizare salar conform deciziei ccr nr.794/2016 sosobi sosobi Buna ziua.Sunt angajat personal contractual la o institutie publica.As vrea sa stiu cum pot afla, avand in vedere decizia CCR nr.794/2016, salariul maxim in ... (vezi toată discuția)