avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de invaliditate

buna ziua,,in urma cu 1,5 ani mi sa aprobat pensie de invaliditate cu dreot de a putea lucra juma de norma,,Dupa 1 an de zile un anume dr NASTASE de la ca maladia parkinson nu e comisie a avut buntatea in ghilimelele de riguare,sa imi va multumesctaie pensia stiind ca nu e vindecabila,,in august 2016 mia taiat pensia spunanduumi sa fac contestatie ca am sa o recuperez,,,,Dupa 6 luni inca nu am primit un raspuns,in conditiile in care eu abia ma pot deplasa,daca poate a cineva sa imi spuna CE AS PUTEA FACE ,,INCET INCET MI SE EPUIZEAZA TOT CE AM AVUT SI NU MA MAI POT INTRETINE va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna plesea_enache@yahoo.com plesea_enache@yahoo.com anul trecut am fost pensionat gradul 3 de invaliditate cu boala parkinson. anul acesta am fost la reevaluare ,iar dr nastase a considerat ca aceasta boala se ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei luate de inemrcm adicoman adicoman BUNA SEARA . MAMA MEA E PENSIONATA PE CAZ DE BOALA DE 13 ANI CU DIAGNOSTICUL SINDROM DEPRESIV PE FOND DISTONIC SI IN URMA EVALUARII DE INSTITUTUL INEMRCM I ... (vezi toată discuția)
Reevaluarea gradului de handicap fara studiul documentelor grisa56 grisa56 buna ziua, In urma evaluarii la comisia de expertiza medicala, in anul 2010 s-a hotarat sa-mi dea certificat de handicap gradul accentuat permanent. In ... (vezi toată discuția)