cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

BEJENARU PETRU 
	    	Expert judiciar

BEJENARU PETRU 
	    	Expert judiciar	    

Valentina43 
	    	Utilizator

Valentina43 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ContSters411736 
	    	Utilizator

ContSters411736 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 csonia12	                   

Mătușa mea a fost înmormântată peste mama fara acordul meu .Locul de veci este trecut pe numele bunicii mele , decedată și ea iar acordul pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
	                    csonia12	                   

Mătușa mea a fost înmormântată peste mama fara acordul meu .Locul de veci este trecut pe numele bunicii mele , decedată și ea iar acordul pentru aceasta ... (vezi toată discuția)

mail4me	                   

Buna ziua,
Povestea este urmatoarea, in 1985 bunicul meu fiind grav bolnav le-a dat bani celor 2 fete ale lui pt concesionarea locurilor de veci in Otopeni ... (vezi toată discuția)
	                    mail4me	                   

Buna ziua,
Povestea este urmatoarea, in 1985 bunicul meu fiind grav bolnav le-a dat bani celor 2 fete ale lui pt concesionarea locurilor de veci in Otopeni ... (vezi toată discuția)

pxx	                   

Bunica mea a avut un loc de veci (in care este ingropata din anul 1984-decesul a fost inregistrat in localitatea in care este locul de veci) in alta localitate ... (vezi toată discuția)
	                    pxx	                   

Bunica mea a avut un loc de veci (in care este ingropata din anul 1984-decesul a fost inregistrat in localitatea in care este locul de veci) in alta localitate ... (vezi toată discuția)