avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct lucru pe baza contract inchiriere cu persoana ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct lucru pe baza contract inchiriere cu persoana fizica

Se da firma la care sunt Administrator si contract de inchiriere cu persoana fizica pentru apartament.
Spatiul va fi folosit pentru locuit.

Ca sa inregistrez locuinta ca punct de lucru:
1)Inteleg ca trebuie sa ma duc la financiar sa imi vizeze contractul de inchiriere (stampilat deja si semnat de proprietar si de catre mine).
2) apoi?????

3)ma duc cu actele la registrul comertului, ca sa fie bine.

Ajutati-ma cu punctul 2) va rog frumos.

PS:
Ce dezavantaj am ca am facut pe firma si nu intre 2 persoane fizice? Practic, as vrea sa pot muta si actele firmei la punctul de lucru. Am inteles ca trebuie vorbit cu un jurist pentru asta.
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 11:44, 6 Februarie 2017
Buna ziua,

Dupa ce se vizeaza contractul de inchiriere la AFP, trebuie sa faceti decizia asociatului unic sau hotarare AGA a societatii prin care decideti deschiderea punctului de lucru la adresa din contractul de inchiriere.
Va trebui actualizat actul constitutiv al societatii cu noul punct de lucru.

Cu toate actele, va duceti la registrul comertului pentru a le inregistra si veti primi documentele necesare care sa ateste inregistrarea punctului de lucru.

Daca aveti posibilitatea, ar fi bine sa apelati la un avocat care sa intocmeasca toate actele necesare si sa va ajute in aceasta procedura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat administrator, radiere punct de lucru/deschidere punct de lucru nou, prelungire sediu social lavynyaa lavynyaa Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati!! Sunt angajata la o societate comerciala, am descoperit in dosarele de \"corporate\" ale firmei diverse probleme ... (vezi toată discuția)
Act aditional si/sau act constitutiv actualizat? birsanclaudia birsanclaudia Buna!In cazul deschiderii unui punct de lucru pentru o societate infiintata in anul 2009 trebuie doar act aditional/hotarare aga sau este obligatoriu si ... (vezi toată discuția)
Sediu secundar al societatii mirela07 mirela07 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu cateva informatii: O societate doreste infiintarea unui sediu secundar, cum se procedeaza se intocmeste hotarare AGA prin ... (vezi toată discuția)