avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită mi-au gresit numele
Discuție deschisă în Executare silită

mi-au gresit numele

azi am primit hartii de instiintare ca sunt executata silit pentru o datorie din 2009 (care din cate stiu este deja prescrisa). Doar ca mi-au scris numele gresit in toate actele formulate de ei. Cum executarea este una mobiliara, in caz ca ma trezesc cu executorul la usa, ma pot opune intrarii lor in domiciliu pe motiv ca datele din executare nu sunt integral corecte(cnp si serie si nr sunt corecte doar numele este gresit), asta ca o solutie temporara pana pot face contestatia la executare invocand prescrierea datoriei?
Cel mai recent răspuns: Iana Țurcan , Consilier juridic 23:00, 8 Februarie 2017
Buna seara,
Cu sau fara nume gresit contestati in instanta executarea.
Gresala numelui este o exceptie,
Prescrierea alta
Adresati-va instantei, executorul pune poprire pe conturi sau salariu Nu vine la usa!
in somatia mobiliara pe langa popriri pe conturi, sau salariu, desi salariu nu am, eu fiind casnica, specifica : "executarea silita se va face chiar si in lipsa dvs. de la locul execuratii, prin deschiderea usilor in prezenta noastra, cu asistenta organelor de politie" .
O sa depun si contestatie dar pana se solutioneaza nu ma pot folosi si de aceasta greseala din partea lor?
As mai avea o intrebare: pot depune contestatia si eu singura sau trebuie neaparat sa am avocat care sa se ocupe de aceasta?
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2017
madasey16, utilizator
Puteti sa depuneti contestatia si fara avocat. Ce tine de nume, atata timp cat cnp ul si seria bultinului sunt corecte, aceasta est doar o eroare materiala.
Formulati cat mai urgent contestatia ca sa va incadrati in termenul de 15 zile de la comunicare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate prescrie datoria mea? andreeapiringer andreeapiringer Bună ziua! Am o datorie la o banca de 6000E. Creditul a fost făcut în 2008, Din 2009 nu am mai plătit absolut nimic. Azi am primit prin posta o executare ... (vezi toată discuția)
Executare silita se poate face un recurs? TuEsti TuEsti Buna. Am si eu o problema si mare nevoie de un sfat. Am luat o amenda de la C.F.R in 17.02.2011. plecand din tara nu m-am interesat despre amenda si nu i-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita xzibit xzibit Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:Chiar in acesta dupa amiaza am primit un plic ce continea executarea silita pe numele mamei mele pentru un credit ... (vezi toată discuția)