avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 286 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru ?

Salutare! Poate ca ar fi trebuit sa stiu raspunsurile, dar uite ca nu stiu, asa ca intreb. Cu ceva timp in urma am cumparat, in graba, un teren intravilan arabil, si constat acum ca nu am cadastru. Stiu ca vechiul proprietar a avut cadastru cand l-a vandut deoarece a fost nevoit sa-l parceleze. Intrebari:
ar fi trebuit sa primesc si eu un original ?
in cate exemplare i-a fost eliberat vechiului proprietar acel cadastru ?
e posibil sa fi ramas la notariat exemplarul pe care trebuia sa-l iau eu?
notariatul opreste un exemplar ?
si, cel mai important : de unde mai pot lua acum un exemplar in originar?(exemplar care cred ca imi va trebui la vanzare) #-o. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters84919 , utilizator 06:31, 10 Septembrie 2009
Certificatul cadastral se elibereaza intr-un singur exemplar original,pe care il puteti legaliza in n exemplare.
Normal si legal la momentul vanzarii trebuia sa vi se predea exemplarul de catre proprietar.
Pentru obtinere duplicat solicitati la OCPI cu documentele justificative ca sunteti noul proprietar.
Categoric la vanzare va trebuie dovada intabularii care se realizeaza numai in baza certificatului respectiv.Este de incercat si la notar,sau poate la vanzator(vechiul proprietar)
Solicitati o copie legalizata a dosarului de cadastru de la notarul unde ati semnat contractul de vanzare cumparare - aceasta e varianta cea mai rapida.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren gabiraco gabiraco Buna ziua. Am titlu de proprietate pe un teren de 10100 mp si din anul 2007 tot incerc sa il intabulez si nu reusesc. Problema este ca Primaria de care ... (vezi toată discuția)
Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Refuz intabulare teren. buna ziua am un teren cumparat mai demult ... blakkiss blakkiss refuz intabulare teren. buna ziua am un teren cumparat mai demult cu contract de vanzare cumparere facut la notar. extrasul cf este pe vechiul proprietar. ... (vezi toată discuția)