avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA inregistrat in Romania, lucru in alta tara.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA inregistrat in Romania, lucru in alta tara.

Buna ziua,

Detin un PFA inregistrat in Romania si lucrez strict cu clienti romani. Fiind in domeniul IT lucrul se desfasoara la sediul meu. Ce obligatii am daca vreau ca timp de 1 an sa lucrez din alta tara membra UE ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Inter2001 , utilizator 15:57, 22 Februarie 2017
Daca schimbi domiciliul fiscal intri sub jurisdictia statului respectiv. Convine sa te informezi ca sa nu ai alte surprize.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurare activitate pfa in ue valiway valiway Buna ziua Va rog sa-mi transmiteti daca stie cineva modul in care este reglementata activitatea unei PFA intr-un alt stat membru UE: daca se poate, ce ... (vezi toată discuția)
Atingere plafon tva Cornel83 Cornel83 Buna ziua, As dori o clarificare pentru urmatoarul scenariu: PFA norma de venit (domeniul IT - caen 6202), inregistrat in scopuri de TVA doar pentru ... (vezi toată discuția)
Pfa in ue - poate presta servicii in romania? Laura Ciobeica Laura Ciobeica Pentru ca am primit aceasta intrebare in forumul de traduceri de la utilizator, in incercarea de a ajuta, postez situatia descrisa: [i]Eu sunt PFA in ... (vezi toată discuția)