Bună seara.
Băiatul meu, termină anul acesta clasa a VIII-a și vrea să se înscrie la un liceu militar. Însă, azi când ne-am dus să-i facă fișa medicală, i-au ieșit în urină, mai multe proteine decât valoarea normală (adică, 30). Ar putea fi respins pe acest criteriu? Mâine se duce la medicina internă, unde trebuie să i se spună dacă este, sau nu apt, pentru liceul militar. Ați putea să mă ajutați cu un răspuns? Sunt oarecum disperată și nu știu ce să fac?! :( Nici n-aș vrea să mai merg mâine să îi închei copilului fișa medicală... :(( mă gândesc că din pricina asta, răspunsul ar putea fi unul negativ. S-a mai întâlnit cineva cu o astfel de problemă?
Și ar mai fi o problemă legată de tatăl copilului lângă care nu sunt. Dacă nu am cum să iau legătura cu el, pentru a ne da acceptul de a intra copilul în liceul militar, am putea avea o problemă la înscriere? Menționez că pe tatăl copilului, nu îl interesează nimic ce este legat de copil. L-a recunoscut, deoarece l-am dat în judecată pentru recunoașterea paternității și astfel instanța, a decis ca băiatul, să poarte numele tatălui, pentru ca acesta să îi plătească o pensie alimentară. În baza acelei hotărâri judecătorești, eu i-am schimbat actul de naștere al copilului, trecându-i-se numele de familie al tatălui (o mare prostie). În acest caz, ce ar fi de făcut dacă nu dau de taică-su la copil? Nu îl mai înscriu la liceul militar?#-o
Acum că tot am pus aceste două întrebări, mai am una legată de un domn, care-și dorește să se înscrie la concursul de subofițeri, dar este cunoscut ca purtător sănătos de virus B. Ar avea vreo șansă să intre în armată? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns:
Boeriu Catalin , Consultant asigurari
11:11, 28 Iulie 2017