avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 256 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am in curs o executare silita prin poprire pe cont bancar incepand cu data de 01.02.2015 si mai am inca 6 luni de platit.Verificand la executor in aceasta luna suma ramasa de plata mi s-a comunicat ca suma initiala a fost rectificata de catre banca in crestere cu penalitati de intarziere pentru o perioada anterioara inceperii executarii silite.Intrebarea este daca este corect acest lucru.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iana Țurcan , Consilier juridic 22:55, 8 Februarie 2017
Acest lucru este corect. Daca nu faceti plati se pot recalcula si dobanzile legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit bancar, poprire salariu gheorghitadinca gheorghitadinca In anul 2013, mi s-a infiintat poprirea pe salariu ca urmare a executarii silite realizata de Birou executor judecatoresc pentru suma totala de 12.708,75 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, doresc un sfat în legătură cu un credit de nevoi ... Cioidan Cioidan Bună ziua, doresc un sfat în legătură cu un credit de nevoi personale. Am făcut creditul în anul 2007 la Piraeus Bank, după 3 ani de plată a ratelor, ... (vezi toată discuția)
Abuz poprire - rog raspuns urgent jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie: in octombrie 2010 am primit la sediul societatii o adresa de infiintare a popririi ... (vezi toată discuția)