Am si eu o intrebare la care va rog sa imi raspunde-ti. O societate comerciala cu 2 asociati sot si sotie. Acestia au divortat iar sotul care este si administratorul firmei a luat toate bunurile firmei, inclusiv masina si spune ca le-a vandut pe o suma de nimic. Mentionez ca firma nu a mai platit impozitele la stat de aproape un an de zile. Intrebarea este daca sotul poate face asta si daca nu care sunt demersurile legale pentru a obtine bunurile luate.,
Va multumesc
Daca actul constitutiv nu ii permitea sa vanda bunuri fara hotarare aga, atunci puteti inainta o cerere de chemare in judecata in vederea anularii actelor frauduloase intreprinse de administrator. Din cate observ eu aveti motive de nulitate absoluta, neexistand vointa societatii de a vinde.
Vazare bunuri firma
anche
Un srl se afla intr-o situatie financiara dificila. Administratorul doreste sa vanda din mijloacele fixe, autoturisme, un motistivuitor, ...in ce conditii o ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii
ginnyy
Este posibil ca administratorul unui SRL sa delege atributiile de decizie privind reorganzarea societatii comerciale, directorului de resurse umane?
(actul ... (vezi toată discuția)