avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale probleme intre asociati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

probleme intre asociati

Buna seara,

Am si eu o intrebare la care va rog sa imi raspunde-ti. O societate comerciala cu 2 asociati sot si sotie. Acestia au divortat iar sotul care este si administratorul firmei a luat toate bunurile firmei, inclusiv masina si spune ca le-a vandut pe o suma de nimic. Mentionez ca firma nu a mai platit impozitele la stat de aproape un an de zile. Intrebarea este daca sotul poate face asta si daca nu care sunt demersurile legale pentru a obtine bunurile luate.,
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters98040 , utilizator 21:48, 13 Septembrie 2009
Daca actul constitutiv nu ii permitea sa vanda bunuri fara hotarare aga, atunci puteti inainta o cerere de chemare in judecata in vederea anularii actelor frauduloase intreprinse de administrator. Din cate observ eu aveti motive de nulitate absoluta, neexistand vointa societatii de a vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vazare bunuri firma anche anche Un srl se afla intr-o situatie financiara dificila. Administratorul doreste sa vanda din mijloacele fixe, autoturisme, un motistivuitor, ...in ce conditii o ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii ginnyy ginnyy Este posibil ca administratorul unui SRL sa delege atributiile de decizie privind reorganzarea societatii comerciale, directorului de resurse umane? (actul ... (vezi toată discuția)
Buna seara. exista un s.r.l. unde am fost doi asociati sotul ... Met1 Met1 Buna seara. Exista un s.r.l. unde am fost doi asociati sotul meu fiind administratorul societatii.Celalalt asociat a cesionat 50 % pe numele meu. Am divorțat ... (vezi toată discuția)