avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1150 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita - ce îmi pot face, la ce sa ma ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita - ce îmi pot face, la ce sa ma aștept dacă nu dețin nimic, nu am nici un ban si nici loc de munca

Buna ziua,pe data de 27.08.2012 am făcut un credit de nevoi personale la BCR in valoare de 10.000,000lei , am plătit câteva luni dar mai apoi nu am reușit din cauza ca am ramas fara un loc de munca,după care am aflat ca sunt însărcinată si nu a mai vrut sa ma angajeze nimeni.
După nașterea fetei mele in mai2013 fostul meu Concubin (nu am fost căsătoriți legal) și-a facut o ipoteca pe casa pentru a-si deschide o afacere dar nu a reușit si a pierdut toti banii,apoi in septembrie 2013am pus casa in vânzare cu speranță dea platii absolut toate datoriile noastre.
In februarie 2014 el a fost diagnosticat cu leucemie acuta iar in aprilie același an a decedat...casa cat si datoriile lui ia-u rămas fetei mele...eu după moarte lui am trecut printr-o perioada extrem de grea,abea daca am reușit sa ies de câteva ori din casa timp de un an,recunosc atunci am primit multe scrisori de la Kruk pentru ca am înțeles ca datoria a fost preluata de ei,insa greșeală mea le-am ignorat total.
Succesiunea a fost deschisa dar acum eu am luat decizia de a o refuza deoarece datoriile sunt cat prețul casei sau chiar mai mari,nici nu stiu.
Problema mea este alta,pt ca zilele trecute am primit un plic cum va sunt somata sa plătesc o mulțime de datorii:
-15.588,52lei suma compusa din 134,8lei comision bancar restant,si 3.437,73lei dobândă aferenta creditului acordat si 9.915,12lei reprezentând debit principal si 2.100,12lei cheltueli pentru executare silita.
Întrebare mea este ce si cum sa fac nu am nici in ban,si nimic pe numele meu,si nici job nu am ca nu am cu cine sa îmi las fata.
Îmi este foarte foarte foarte frica,nu mai dorm noaptea ,nu mai stiu ce sa fac,inebunescccccc...îmi este frica sa nu ma bage la pușcărie pentru ca scrie pe hârtiile alea ca ai dreptul sa ma execute silit,nici nu stiu ce înseamnă asta...mama poate avea probleme din cauza mea???...si datoria acum este de 3 ori mai mare,ce sa fac???
Ma scuzați ca am scris atata,si va multumesc din tot sufletul meu pentru orice fel de răspuns ajutător...sunteți ultima mea speranta...va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: N.irina , utilizator 12:17, 9 Februarie 2017
Executarea silita nu are legatura cu latura penala. Nu va baga nimeni la puscarie. Daca nu aveti bunuri, conturi, etc. nu are ce sa se intample.
Mulțumesc mult pentru răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie pentru credit din 2007 alina01989 alina01989 Buna ziua. Va rog sa ma jutati cu un sfat. Am nevoie de avocat sau nu? povestea mea: sotul meu a facut un credit la BCR in anul 2007 in val de aprox ... (vezi toată discuția)
Executare silita florinredes florinredes Buna ziua In 2011 am facut un credit de nevoi personale la BCR Am achitat ratele circa 1 an Prin 2014 mau preluat cei de la Krug Din2017 am fost dat in ... (vezi toată discuția)
Cine este acest kruk si ce drepturi are??? Mihalex2016 Mihalex2016 Buna ziua! Am si eu ca toata lumea de pe aici o problema si tot sunt trimis de colo-colo (ca acesta este sistemul in Romania). In 2007 am facut un imprumut la ... (vezi toată discuția)