Buna ziua,am doi stâlpi la intrare pe proprietate,iar cei de la electrica mi-a dat negație la aviz ,imi vor da avizul favorabil după ce fac proiect,urbanism ,avize si autorizație de săpătură,după ce voi negocia prețul de mutare(termen minim 6 luni)nu înțeleg de ce nu pot face construcția in același timp cu mutarea stâlpilor,adica stau intr-un aviz pentru autorizație.exista vreun temei legal prin care nu trebuie sa aștept atat pentru acel aviz,in ideea ca eu voi face acea lucrare deoarece nu voi putea intra pe teren.
Exista riscul producerii unor accidente in cazul ca veti incepe constructia casei inainte de mutarea stalpilor. Este risc de electrocutare si de expunere a lucratorilor la influenta unui camp electromagnetic generat de cablurile electrice aflate sub tensiune.
Buna seara,asta stiu eu vreau sa fac acea lucrare doar ca nu imi dau avizul decât după ce fac lucrarea ceea ce este mult timp,am așteptat 2 ani sa construiesc si acum inca 6 luni pt un aviz,eu vreau sa obțin acel aviz mai repede prin temei legal
Nu am cunostinta de prevederi legale care sa-i oblige pe cei de la Electrica sa dea un aviz in conditiile in care v-au respins dosarul motivand de ce.
Ceea ce puteti face este sa solicitati in scris, cu nr .de inregistrare/ data, sa va precizeze tot in scris, art. de lege care le permite sa va respinga dosarul pentru motivul invocat. Nu stiu ce succes ati putea avea daca veti deschide actiune in instanta. In mod sigur, procesul va dura mai mult decat cele 6 luni.