avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare Autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare Autoturism

Buna seara, saptamana trecuta am cumparat o masina din targul de masini , masina este inscrisa in circulatie , actele sunt valabile pana in 2018,am facut actul de vanzare cumparare cu propietarul am luat certificatul fiscal de la propietar apoi am mers la primarie si am trecuto in baza de date pe numele meu am facut si asigurarea pe numele meu deoarece asigurarea pe vechiul propietar expira pe data de 11-02-2017,propietarul isi vrea sa recupereze numerele.In acelas timp am facut si programare la inmatriculari ( srpciv )
Intrebarea mea este.
Ca sa pot sa-mi iau eu nr pe numele meu mai trebuie sa merg cu autoturismul la RAR pentru indentificare? Deoarece masina este in circulatie .
Cel mai recent răspuns: frank09 , utilizator 21:10, 8 Februarie 2017
buna seara
nu mai este nevoie sa mergeti la RAR doar la inmatriculari cu dosarul pt a o trece pe numele dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca pe numele vechiului proprietar ionuttala ionuttala Buna ziua As dori sa va intreb daca pot circula cu o masina in care am o asigurare de 6 luni pe numele mamei in vederea inmatricularii, dar ulterior am ... (vezi toată discuția)
Inmatricularea unui auto cumparat in 2012 kartush45 kartush45 salut..am problema care nu stiu cum pot sa o rezolv si poate cineva ma ajuta in aceasta privinta; mai exact am cumparat in noiembrie 2012 un auto care am fost ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate numere provizorii Alin.claudiu Alin.claudiu Buna seara.am si eu o problema , am achiziționat o masina din afara țării, am fost si am scos numere provizorii si cand m-am dus la rar ,au găsit probleme ... (vezi toată discuția)