avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare RCA pe numele vechiului proprietar
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare RCA pe numele vechiului proprietar

Buna ziua
As dori sa va intreb daca pot circula cu o masina in care am o asigurare de 6 luni pe numele mamei in vederea inmatricularii, dar ulterior am trecuto pe numele meu cu o asigurare de o luna.
Acum a expirat si as vrea sa stiu daca pot circula cu asigurarea veche , in care nu exista numele meu adica propritarul autoturismului.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Constantin8318 , utilizator 22:53, 11 Aprilie 2018
asigurarea trebuie sa fie pe numele proprietarului
Dar politia daca sunt oprit?
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
ionuttala, utilizator
O polita RCA este valabila daca este emisa pe numele proprietarului din talon .
Cu contractul de v/c, si dovada ca auto a fost inmatriculat pe numele dv, polita rca in original, mama se poate adresa companiei de asigurari cu o cerere de retur prima pt lunile ramase neutilizate
In momentul de fata autoturismul nu este asigurat. Trebuie sa incheiati o asigurare RCA pe numele proprietarului, adica al dvs.

Alte discuții în legătură

Polita rca Constantin8318 Constantin8318 Am cumparat o masina inmatriculata Ro !! Pot face rca cu contractul de vanzare cumparare cu stampila fiscal pe numele meu? Vreau sa fac rca pe 6 luni !! ... (vezi toată discuția)
Procedura inmatriculare Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema: - la data de 02.10.2017 cumpar o masina inmatriculata in Romania care are ITP valabil pina in anul ... (vezi toată discuția)
Mașină vândută acum mai mult de 6 luni circulă în continuare cu rca pe numele meu. ce se poate face ca actualul proprietar să nu poată încheia rca pe numele meu? bogdan90tl bogdan90tl Buna ziua, In luna Februarie a acestui an am vandut masina personala, cu contract de vanzare-cumparare, scoasa de la Fisc de pe numele meu si copie a ... (vezi toată discuția)