avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Inventariere - Distribuire materiale igienico-sanitare.
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Inventariere - Distribuire materiale igienico-sanitare.

Buna ziua,

As dori sa stiu daca din comisia de inventariere de preluare a unui fond de carte pot face si persoane care detin deja o gestiune de biblioteca?!Un temei legal, va rog

As mai avea o intrebare legata de sanatatea in munca, nu se acorda produsele de igiena lunare, ce trebuie facut?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:14, 13 Februarie 2017
Materialele igienico-sanitare se distribuie cu respectarea Legii ssm nr.319/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare,
-art.15
(1) Materialele igienico-sanitare se acordă, obligatoriu şi gratuit, de către angajatori.
(2) Categoriile de materiale igienico-sanitare, precum şi locurile de muncă ce impun acordarea acestora, se stabilesc prin contractul colectiv de muncă şi/ sau contractul individual de muncă.
Trebuie respectate prevederile din CCM si CIM.
Pentru prima intrebare deschideti discutie noua in sectiunea de forum financiar contabila.
Va multumesc pentru raspuns. Acestea ar trebui sa ni se dea lunar?
Prin contractul colectiv de munca se stabilesc sortimentele de materiale igienico-sanitare care se acorda pe locuri de munca/ posturi de lucru/ meserii si periodicitatea acordarii acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clauze ssm în ccm dorintabirta dorintabirta Bună ziua, Vă rog să mă ajutați în clarificări privind clauzele SSM din Contractul colectiv de Muncă. Există careva specificații legale prin care ... (vezi toată discuția)
Materiale igienico-sanitare cateldestept cateldestept Cum contabilizam materialele igienico-sanitare, respectiv sapun, prosop, etc.? (vezi toată discuția)
Este legal ca angajatorul să-mi ceara să plătesc lunar o sumă de bani pentru a cumpăra consumabile pentru wc? Marian11223344 Marian11223344 Buna ziua. Este legal ca angajatorul sa-mi ceara sa platesc lunar o suma de bani, pentru a cumpara consumabile pentru WC? - hartie igienica, sapun, odorizant ... (vezi toată discuția)