avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort , sotie plecata de 8 ani in strainatate.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort , sotie plecata de 8 ani in strainatate.

Salut ,
As dori si eu sa stiu cum se poate rezolva aceasta problema , sotia este plecata de 8 ani in israel si nu a mai venit niciodata in tara de cind a plecat.Am vorbit cu ea doar la telefon si este de acord cu divortul.Relatzia dintre noi sa terminat din momentul plecari.Nu avem ce bunuri sa impartim , casa si ce este in ea este a mea bun dobindit inainte de casatorie , sintem casatoriti de 10 ani.
Eu am alta relatzie acum de citiva ani , dar trebuie sa fim si noi in legalitate.
Ce acte si demersuri trebuie sa fac?
Va multumesc anticipat.
Am negociat cu sotia(nu avem ce,ca iese cu minus pt ea!!),cum este doar informativ acest site , nu o sa divulg cum o sa reusesc decit cind se va finaliza .Ca sa stie si altzi care sint in "pielea mea".Ca o chestie generala "banul dat dicteaza!!", dar nu fac magarii ,doar expun un fapt si incerc sa scap de ceea ce ne leaga legal . Dupa atita timp nici un lucru nu mai poate fi la fel ,poate doar orgoliu si etc ..nu se merita mentionat ..
Cred ca la capitolul timp ieseati dv. pe minus... destul de mult.
Si daca nu are bunuri in tara, nici la bani nu ieseati bine cu ce trebuia sa cheltuiti pe divort.
ERa frumos, daca noi v-am facut cunoscute niste abordari de care sa va folositi, sa ne spuneti si dv. alegerea facuta.
ERa un proverb cu facerea de bine, nu mai stiu. :D

:offtopic: Va org sa nu mai redactati mesaje offtopic sau succesive.
Consultati regulamentul de postare in acest scop.
Va multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort intre doi rezidenti sua, unul fiind repatriat in ro iar celelat nu... im000111 im000111 Sintem casatoriti de 23 de ani, nu avem nici un copil si nici ginduri de partaj. Casatoria a fost inregistrata in RO in 1986. Eu (sotul) am plecat in ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil urgent rosedomino rosedomino Sotul este plecat din tara de 1 an si jumatate, i-am cerut divortul si este de acord sa semneze orice hartie necesara dar fara sa vina in tara, nu poate din ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul partilor cu un copil minor cino cino Buna ziua, Suntem casatoriti de 7 ani si avem un minor in varsta de 6 ani. Suntem despartiti de cativa ani, desi am trecut prin multe incercari de impacare. ... (vezi toată discuția)