Buna ziua!
Am o firma de 1 an, care nu a avut activitate (totul este pe zero). Am inceput procedurile de lichidare si radiere. Nu am lichidator. Pana acum am facut totul singura. Va rog foarte mult sa ma indrumati cine sau cum pot sa fac raportul de lichidare si bilantul de lichidare. Ce reprezinta acest raport de lichidare? Exista formular ?
Multumesc foarte mult!
Soldurile pot ramane asa cum sunt , explicand in raport ceea ce am scris mai sus
Soc a inregistrat o pierdere cumulata de 428 lei care a fost acoperita astfel : 200 din cap soc si 228 prin aportul asoc.
Referitor la raport , teoretic cine intocmeste bilantul intocmeste si raportul . Practic am depus acum 10 zile un dosar la prahova (dizolvare si lichidare voluntara fara numirea unui lichidator ) si mi s-a cerut sa certific in calitatea mea de lichidator ca soc nu are datorii sa semnez si sa stampilez .
Cum se spune cate bordeie atatea obiceiuri.
Buna ziua ,
Daca cererea de radiere societate ( dizolvare fara lichidare) este depusa spre exemplu pe data de 29 septembrie la ORC .
Ar fi posibil ca incheierea de radiere a societatii sa fie cu data de 30 sept ?
Va intreb , in ideea ca , impozitul pe profitul din lichidare trebuie stabilit prin raportarea la impozitul forfetar , care se calculeaza pe perioada pana la radierea societatii .
Daca depun cererea de radiere la sfarsitul trimestrului 3 , iar aceasta cerere se solutioneaza in 2 octombrie , inseamna ca , la calculul impozitulului din lichidare ar trebuie sa adaug inca o luna de impozit forfetar - octombrie , tinand cont de data incheierii de radiere ?
1. Judecatorii sunt azi in greva pe 29.09 ? !
2. termenul de judecata conform legii este in max 3 zile de la depunerea cererii
3. daca o radiati pana la 25.10 nu mai depuneti decl 100 deci nu mai platiti impozit forfetar
La data de 29.09 cand doriti sa depuneti cererea de radiere trebuie sa atasati la dosar si Certificatul de atestare fiscala - fara datorii.
25.10.2009 este termenul limita pentru depunerea decl 100 care cuprinde si impozitul pe profit/ forfetar .
Daca radiati soc pana la aceasta data , nu mai trebuie sa depuneti declaratia
Daca nu depuneti declaratia nu mai platiti