avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Creante salariale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Creante salariale

Bună ziua!
Am nevoie de ajutor#-o!!!! pot include cheltuielile de judecata si onorariul executorului judecatoresc la creante salariale atunci cand alcatuiesc tabelul creditorilor? nu stiu exact unde sa le includ....
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: anaigroegg , utilizator 15:46, 9 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mare dilema : ordinea si rangul creantelor "accesorii" in tabelul creantelor? nicusorilinca nicusorilinca Buna ziua tuturor! Societatea la care am lucrat ne-a disponibilizat, fara a ne achita salariile compensatorii cuvenite!am fost nevoiti sa ne adresam instantei ... (vezi toată discuția)
Executare judecatoreasca AntoanelaC AntoanelaC Buna seara, Am primit o instiintare de plata de la un executor judecatoresc. Trebuia sa platesc o sulta si cheltuielile de executare. Am platit sulta imediat ... (vezi toată discuția)
Va salut. as dori sa stiu daca dupa o executare silita solicitata ... Marinescu Lucian Marinescu Lucian Va salut. As dori sa stiu daca dupa o executare silita solicitata de mine pentru o suma, pagubitul cerand in instanta intoarcerea executarii datorita sumelor ... (vezi toată discuția)