avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe venit sau impozit specific
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit pe venit sau impozit specific

buna ziua , eu am o societate cu profil fast food, vreau sa stiu in ce fel; de impozit ma incadreaz, conform cifreii de afaceri ma incadrez la microintreprinedere, si conform codului caen , la impozit specific! eu ce platesc?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:59, 20 Februarie 2017
Daca pana acum ati platit impozitul pe venit microintreprindere, nu veti plati acel impozit specific, ci la fel ca si pana acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen s-ar potrivi? produse de panificatie sau fast-food? experience experience Buna ziua, Imi puteti spune va rog ce cod caen ar fi necesar pentru preparea crenvustilor in aluat? Cod caen pt covrigarie, pt fast-food? M-am tot uitat ... (vezi toată discuția)
Același cod caen - taxa de autorizare diferita la primarie Misha73 Misha73 Buna ziua Va rog, daca ma poate ajuta si lamuri cineva, aștept răspunsul dumneavoastră! Intenționez si ma chinui de ceva vreme sa deschid o cantina, gen ... (vezi toată discuția)
Cod caen nerespectat crina67 crina67 buna seara, ce pedepse sau sanctiuni risca o firma care are un anumit cod caen dar care presteaza activitati ce nu au nicio legatura cu acesta? (vezi toată discuția)