avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto primarie

in luna ianuari anul curent am fost la notar si am facut declaratie pe propria raspundere de dezmembrarea unui autoturism !!m-am dus la primarie ..am facut cerere de scoatere de la impozit al acelui autoturism !!m-am dus sa platesc impozitul la casa si mia zis sa platesc si masina !!e normal sa platesc la ce nu mai am?
Cel mai recent răspuns: gheorgheciobanu , utilizator 18:06, 11 Februarie 2017
Impozitele si taxele locale sunt anuale.

Daca ai detinut o proprietate si acesta este scoasa din evidenta in cursul anului, se plateste pentru tot anul.
Multumes de raspuns !!aveam de gand sa macert cu ei !!dar nu mai trebuie !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere din circulatie autoturism mai vechi de 30 ani alexandruteutisan alexandruteutisan Am un autoturism mai vechi de 30 ani si vreau sa-l radiez din circulatie , am facut declaratia la notar ca nu va mai fi pusin circulatie , am fost la fisc si ... (vezi toată discuția)
Radierea unei masini deja dezmembrate GTE GTE Buna seara,anul trecut am vandut o masina din \'94 s-au facut actele de vanzare-cumparare dar actualul proprietar nu a transcris-o pentru ca a vandut-o dupa ... (vezi toată discuția)
Hg nr.44 din 2004 nacl nacl [b]HG nr.44 din 2004 prin care se aprobă Normele de aplicare a Codului Fiscal [/b] Astfel, in conformitate cu pct.122, alineatele (2) şi (3), Titlul ... (vezi toată discuția)