avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... As putea face reabilitarea judecatoreasca inanintea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

As putea face reabilitarea judecatoreasca inanintea de termen de incercare ?

Buna ziua, as dori sa stiu daca exista partea legala sa se faca reabilitarea judecatoreasca inainte de termenul de incerare, eu am primit 1 suspendare si 3 ani incercare , din IULIE 2014 , IN IULIE 2017 expira termenul de incercare si AUTOMAT DUPA reabilitarea se face din oficiu in iulie 2017 , EU AM FOST judecat dupa vechiul COD . AS PUTEA FACE ACUM FEBRUARIE 2017 REABILITAREA ?JUDECATOREASCA INANINTEA DE EXPIRARE TERMEN INCERCARE IULIE 2017 ?. VA MULTUMESC !
Nu, asteptati sa intervina reabilitarea de drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier judiciar AndreyAlexander AndreyAlexander În ianuarie 2012 am primit o pedeapsă de 4 luni de închisoare cu suspendare (infracțiune la regimul auto) și o perioadă de probă de 2 ani ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal l0re1 l0re1 In cazul in care o persoana este condamnata pentru 2 ani si 6 luni pentru conducere in stare de ebrietate si avand in vedere faptul ca inainte a primit o ... (vezi toată discuția)
pedeapsa cu aplic. art 81 c.pen.-reabilitare de drept sau judecatoreasca/termen? b1171647 b1171647 Buna ziua, In Martie 2013 am fost condamnat definitiv prin neapelare la 2 ani de inchisoare cu suspendare cu termen de incercare 4 ani. Initial credeam ca ... (vezi toată discuția)