avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Chirie ANL primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirie ANL primarie

Buna ziua.

Locuiesc cu chirie intr-un bloc al primariei, reconditionat de ANL. Dupa ce am implinit varsta de 38 de ani, chiria mi-a fost marita de 5 ori. Puteti sa-mi spuneti daca este legala acesta masura, daca nu este vreo discriminare pe motiv de varsta sau vreo alta incalcare a legilor ? Intreb asta pentru ca nu mi se pare corecta aceasta diferentiere la calculul chiriei, in functie de varsta. Mentionez ca locuinta am obtinut-o in urma depunerii unui dosar pe puncte, atat eu cat si sotia avand studii superioare si varsta pana in 35 de ani (cerinta obligatorie).

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:41, 15 Februarie 2017
A apărut legea 65/2016, care modifică vechea legislație a ANL și prevede recalcularea chiriei în funcție de venituri, vârstă și suprafața locuită dar și alte criterii. În baza acestei legi s-au modificat chiriile, ce sunt stabilite de către autoritățile administratiei publice locale.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Februarie 2017
Adrian ALBU, Avocat
Stiu, dar ma intereseaza daca faptul ca dupa 38 de ani mi s-a marit de 5 ori chiria a incalcat vreo lege, civila sau penala.

Daca poate sa-mi raspunda cineva.
Multumesc.
Daca este cineva care se pricepe si stie sa-mi raspunda ...
Nu s-a încălcat nici o lege, s-a aplicat o lege. dacă aveți suspiciuni, verificați în actul adițional prin care s-a modificat chiria ce fel de prevederi legale se întemeiază modificarea chiriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bulibaseala cu o primarie - contracte anl, penalitati noiklosa noiklosa Buna ziua, Am fost rugat de cativa prieteni care locuiesc intr-un cartier ANL sa formulez, in numele lor, o misiva. Iat-o:. In luna februarie a.c., un ... (vezi toată discuția)
Întrebare legată de locuința anl : ipoteza : - in orașul ... nicoctavia nicoctavia Întrebare legată de locuința ANL : ipoteza : - in orașul meu urmează sa se finalizeze un bloc ANL ( primul bloc ANL) , nu au mai fost blocuri ANL ... (vezi toată discuția)
Chirias anl (41 de ani) aura2014 aura2014 Stau la ANL de 8 ani de zile. Eu am 41 de ani si sotia pe numele careia este contractul de chirie de la ANL are 38 de ani . Avem o vecina care ne-a reclamat ca ... (vezi toată discuția)