avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirias ANL (41 de ani)
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirias ANL (41 de ani)

Stau la ANL de 8 ani de zile. Eu am 41 de ani si sotia pe numele careia este contractul de chirie de la ANL are 38 de ani . Avem o vecina care ne-a reclamat ca am depasit varsta cand se poate sta la ANL si vrea sa ne dea afara . Se poate asa ceva? Noi suntem cu chiria la zi dar mai avem probleme de plata la intretinere.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: terentetalharu , utilizator 13:30, 19 Noiembrie 2014
Traim in Romania si realitatea zilnica demonstreaza ca romanul nu are limite in pretentii si cereri,astfel incat cererea vecinei este una dintre exemplele care confirma regula
Proprietarul imobilului este singurul care poate decide eventuale masuri
Incercati sa achitati restanta la intretinere,astfel incat sa nu existe " chichite " ,de care sa se poata lega "gica contra" din imobil
dar , este vreo clauza in contract in acest sens ?
vecina are alti "chiriasi" pregatiti !
Cum reusesc sa- l dau afara pe un chirias de la ANL care are datorii 6000 lei la intretinere, care a facut modificari in apartament desi nu avea voie ca chirias si primaria s-a autosesizat si i-a facut sesizare la judet, si mai are si varsta trecuta de 40 de ani cand la ANL trebuie sa aiba max. 35 de ani?
Multumesc!
Faceti si dumneavoastra ceea ce spuneti in primul mesaj ca va face o alta vecina: reclamati catre proprietar.
In acest fel poate reusiti sa-l dati afara pe cel reclamat si sa fiti si dumneavoastra dat afara din apartamentul ANL.
Un chiras ANL nu poate fii dat afara decât cu hotărâre judecătoreasca. Dupa vârsta de 35 ani se mărește cuantumul chiriei. Nu va evacuează nimeni. Cel mai bine citiți contractul si actele adiționale acolo scrie tot ce va interesează.

Ma îndoiesc ca cineva are 6000 lei restanta la chirie + întreținere si Primăria sau administratorul blocului nu a făcut nimic pentru recuperarea sau evacuarea datornicului.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2014
terentetalharu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias la primarie in bloc fara autorizatie de constructie goghita goghita Sunt chirias ANL in celebrele blocuri construite in Timisoara, fara autorizatie de constructie despre care vuieste toata presa. De aprox 1 an se cearta ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract anl teo11 teo11 am 38 ani si locuiesc in bloc anl ca chirias din 2003.dupa ce am implinit 35 ani contractul de inchiriere i-l prelungesc in fiecare an.Anul acesta primaria ... (vezi toată discuția)
Datorii primarie (proprietar apartamente) catre asociatie CristiGanea CristiGanea Buna ! Problema este in felul urmator:In 2008 au fost evacuati 2 familii din locuinta de catre primarie,primaria fiind proprietarul apartamentelor,aceste ... (vezi toată discuția)