avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Primul termen de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Primul termen de judecata

Buna,intrebarea mea este :Care este considerat primul termen de judecata in procesul penal dupa terminarea camerei preliminare.
Cand persoana vătămată şi părţile sunt legal citate şi procedura este îndeplinită.
intr-un proces de evaziune fiscala sub 50000 euiro prejudiciu
E valabil in orice proces penal.
V-am raspuns in alt mesaj, daca doriti sa beneficiati de dispozitiile art. 10, instanta o sa emita o adresa catre ANAF, prin care sa comunice daca a fost achitat prejudiciul si sa va calculeze obligatiilor fiscale accesorii de la data producerii prejudiciului si pana la data executarii integrale a platii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prejudiciu platit marinescu112233 marinescu112233 Buna intr-un proces de evaziune pe legea veche,cu prejudiciu sub 50000 lei se plateste integral prejudiciul,mai putin penalitatile ce trebuie sa fac la primul ... (vezi toată discuția)
Condamnare sub supraveghere suyram4444 suyram4444 Buna, daca exista o condamnare cu supraveghere timp de 2 ani,si intre timp este un proces penal pe rol,iar termenul de supraveghere se termina inainte de a se ... (vezi toată discuția)
Plata prejudiciului evaziune beleflorin4444 beleflorin4444 Buna ziua,intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu sub 50000 euro am fost acuzat de complicitate la evaziune fiscala,pana la primul termen care innca nu ... (vezi toată discuția)