avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Prejudiciu platit
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Prejudiciu platit

Buna intr-un proces de evaziune pe legea veche,cu prejudiciu sub 50000 lei se plateste integral prejudiciul,mai putin penalitatile ce trebuie sa fac la primul termen dupa camera preliminara sa arat caci prejudiciul este platit sa poata dispune amenda?Multumesc
Cel mai recent răspuns: marinescu112233 , utilizator 00:00, 11 Februarie 2017
O sa va puna instanta in vedere ca potrivit RIL ului ICCJ( Decizia 17/2015), in cazul infractiunilor de evaziune fiscala la notiunea de prejudiciu intra si obligatiile fiscale accesorii, sens in care v-a emite adresa catre ANAF sa le calculeze, banuiesc ca in constituirea de parte civila ANAF-ul a solicitat pe langa plata prejudiciul cauzat si plata obligatiilor fiscale accesorii calculate de la data producerii prejudiciului si pana la data executarii integrale a platii.
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2017
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
dar fapta a fost inainte de modificarea codului penal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primul termen de judecata marinescu112233 marinescu112233 Buna,intrebarea mea este :Care este considerat primul termen de judecata in procesul penal dupa terminarea camerei preliminare. (vezi toată discuția)
Plata prejudiciului evaziune beleflorin4444 beleflorin4444 Buna ziua,intr-un dosar de evaziune fiscala cu prejudiciu sub 50000 euro am fost acuzat de complicitate la evaziune fiscala,pana la primul termen care innca nu ... (vezi toată discuția)
Învinuit evaziune fiscala radu.radauti72 radu.radauti72 Sunt trimis in judecată pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, prev de ART. 9 alin 1 lit c și alin. 2 din legea 241/2005 cu aplicarea ART ... (vezi toată discuția)