avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare diurna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare diurna

buna ziua!
am o intreprindere individuala cu salariati, in domeniul constructiilor si realizez diverse lucrari la persoane fizice/juridice. transportul se realizeaza cu masina firmei, zilnic, iar timpul alocat deplasarii este, de exemplu, cca 2 ore, cu plecare de la sediul firmei.
intrebare: se poate acorda diurna salariatilor pentru acest tip de deplasare? daca da, care este indemnizata zilnica/salariat neimpozabila, care sunt documentele justificative care trebuie sa le intocmesc pt ca aceste cheltuieli sa le pot deduce.

multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:14, 12 Februarie 2017
Buna ziua,
Gasiti aici ceea ce va intereseaza:
www.google.ro/url?sa=t&rct=j...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna administrator BarcauRaluca BarcauRaluca Buna ziua! La o firma cu cod CAEN 4941-\'\'Transport rutiere de marfuri\" transportul se efectueaza de catre administratorul firmei cu o autoutilitara care ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile - diurna? ana_is ana_is Buna seara, tocmai mi-am infiintat un PFI - profesii libere. Sediul meu in Iasi, sediul firmei cu care am incheiat contract de prestari servicii in Vaslui. ... (vezi toată discuția)
Deductibilitate cheltuieli deplasare pfa lianar lianar Buna ziua, Sunt PFA-cod CAEN 7490 si prin natura activitatii efectuez destul de multe deplasari in tara (cca.10 zile pe luna) Va rog sa-mi spuneti daca pot ... (vezi toată discuția)