avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1378 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Comert cu masini second hand si aplicare tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Comert cu masini second hand si aplicare tva

Buna ziua, referitor la masinile aduse de afara second hand am o intrebare si eu : Am o firma care are ca activitate comert cu autovehicule second hand masini mari si asi dorii sa stiu in ce conditii pot eu sa aplic TVA la marja mea in Romania cand vand o masina mare la o alta firma? Pentru ca am avut o problema cu ANAF-ul in sensul ca a zis ca nu pot sa aplic TVA la marja numai daca furnizorul meu in Germania a platit TVA-ul pentru acea masina. Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Tva pe marja de profit ContSters126088 ContSters126088 Buna ziua, Detin o firma care are ca obiect principal de activitate comertul cu masini, si vreau sa import masini din Germania care ulterior sa le vand in alt ... (vezi toată discuția)
Achizitie masina germania misaaa misaaa revin din nou cu aceeasi speta: - PFA norma de venit ,prestari servicii intracomunitare, inregistrat in scopuri de TVA si inscris in ROI , am cod valid de ... (vezi toată discuția)
Tva aplicat la marja pentru achizitiile de masini sh mariana duma mariana duma O societate achizitioneaza masini second hand din Germania. Pentru aceste masini, furnizorul declara ca reralizand acte de comert in calitate de revanzator nu ... (vezi toată discuția)