avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... pierdut permis uk
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

pierdut permis uk

Buna ziua ma numesc iulian si mi-am schimbat permisul de conducere ro in UK zilele acestea am aflat un lucru ingrozitor si trebuie de urgenta sa ma duc in romania dar intre timp mia-m pierdut permisul ,i-mi pot lua altul in romania tinand cont ca nu ma voi intoarce vrodata in UK ......astept raspuns si multumesc anticipat..........!!!!!!!!!!!!!:sorry:
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 15:28, 14 Februarie 2017
Il puteti preschimba in RO si mentionati ca l-ati pierdut in UK. V-ar ajuta o copie a permisului.
Daca aveti timp obtineti de la politie o dovada ca ati pierdut permisul sau declarati-l pierdut la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis de conducere MirceaBuzau MirceaBuzau Bună ziua, numele meu este Mircea și mă adresez dumneavoastră în speranța că mă puteți ajuta. Eu am o problemă cu permisul de conducere, în luna ... (vezi toată discuția)
Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, eu sunt plecat din tara DarXyde DarXyde Pe scurt, sunt plecat din tara de ceva mai bine de un an in UK. Mai ieri tocmai am primit o instiintare acasa in Romania, prin care sunt anuntat sa predau ... (vezi toată discuția)