avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deces promitent vanzator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deces promitent vanzator

Buna ziua,
Intentionez sa cumpar o locuinta de la un domn in varsta de 67 ani fara nici o ruda. Daca intre momentul semnarii antecontractului si a platii unui avans si semnarea actului final de vanzare-cumparare se intampla ceva cu el mai pot cumpara casa?
Cel mai recent răspuns: amavrancea , utilizator 11:21, 15 Februarie 2017
Va multumesc pentru raspuns.Nu este vorba de niciun fel de inginerie financiara ci pur si simplu nu stiu cum sa mai procedez fiind vorba de o suma importanta de bani si de faptul ca nu doresc sa ajung prin tribunal sau mai rau, Doamne fereste , in cazul in care poate trece strada prin loc nepermis.Va multumesc inca o data pentru solutia pe care mi-ati dat-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit prima casa, vanzatorul foarte bolnav, posibil sa decedeze pana la finalizarea creditului mamazzz mamazzz O vecina foarte bolnava trebuie sa vanda garsoniera in care locuieste pentru a putea plati centrul in care va fi dusa pentru îngrijiri, pentru ca nu poate ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil Reta60 Reta60 Buna ziua, Doresc sa cumpar casa unui vecin dar acesta nu are acte de proprietate. Casa a fost a sotiei care a decedat si i-a lasat-o prin testament. ... (vezi toată discuția)
Restituirea avansului platit cu chitanta de mana BUNICA2009 BUNICA2009 Buna ziua, o ruda de-a mea se confrunta cu urmatoarea problema: A dorit sa cumpere un imobil care a apartinut unei persoane decedate, achitand mostenitorilor ... (vezi toată discuția)