avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incheiere contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incheiere contract de munca pe perioada determinata

Sunt angajat pe postul unui titular care a plecat in concediu fara salar in perioada 1 septembrie 2016- 31 august 2017. Am luat postul in sedinta publica si am decizia Inspectoratului scolar pe perioada de mai sus. Intre timp titularul s-a prezentat la post inainte de expirarea termenului. In ce conditii mi se suspenda contractul de munca? Exista un termen in care sa fiu instintata? Mentionez ca vineri dupamasa am fost sunata sa nu ma mai prezint de luni la ore ca vine titularul pe post, acesta nu a facut in prealabil cerere de reintoarcere pe post. Multumesc..
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2017
stanem, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 15 Februarie 2017
Art.84 C.mun.
....
(2) In cazul in care contractul individual de munca pe durata determinata este incheiat pentru a inlocui un salariat al carui contract individual de munca este suspendat,durata contractului va expira la momentul incetarii motivelor ce au determinat suspendarea contractului individual de munca al salariatului titular.

Prin urmare, c.i.m. nu se suspenda ci va inceta la data revenirii titularului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei incetare cim art 84 Gepetto25 Gepetto25 Buna ziua, Va rog un sfat: Art. 84 (1) Contractul individual de munca pe durata determinata nu poate fi incheiat pe o perioada mai mare de 36 de luni. ... (vezi toată discuția)
Intrerupere concediu de crestere copil ctsstoian ctsstoian O salariata a solicitat concediu de crestere copil pentru o perioada de 2 ani. Pentru aceasta perioada angajatorul a incheiat un contract de munca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca estrela2126 estrela2126 anul scolar incepe pe 17.09.2012-21.06.2013.sunt suplinitor pe o catedra rezervata.(crestere copil).colega vrea sa vina din concediu pe data de 01.07.2013 pt ... (vezi toată discuția)