avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Deducere personala mai multe CIM
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Deducere personala mai multe CIM

Buna ziua.

Ma intereseaza la ce si daca se aplcia deducerea personala in urmatorul caz:

Un angajat are la functia de baza (8 ore, nedeterminata) un salariu de 2000 de lei. Pe langa acest CIM, mai are 2, 3 sau 4 CIM cu timp partial si pe periaoda determinata cu venituri, care cumulate cu salariul de la norma de baza depasesc suma de 5000 de lei.

Deducerea personala se aplica in acest caz la salariul de la norma de baza (2000 de lei) sau nu se aplica deoarece veniturile salariatului la acelasi angajator depaseste 5000 de lei.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 15 Februarie 2017
Deducerea personala se aplica, in speta, numai la salariul de la norma de baza .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua contracte de munca simultan ContSters374318 ContSters374318 Buna ziua, Studenta la zi si am un job principal de 8 h pe zi, de luni pana vineri iar ar trebui ca incepand de saptamana viitoare sa mai am un job cu norma ... (vezi toată discuția)
Cumul indemnizatie crestere copil cu salariu RalucaMRA RalucaMRA Buna ziua, sunt in CIC si mai m 6 luni pana se implinesc 2 ani. Am primit o oferta pentru un loc de munca si ma intereseaza daca se poate cumula indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Doua contracte de munca 0e 8 ore Betismihis Betismihis DaCa sunt asistent personal cu carte de munca pe 8 ore, mai pot avea încă un contract de munca pe 8 ore în alta parte ? (vezi toată discuția)