avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocatul nu imi raspunde la telefon si am termen miine
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocatul nu imi raspunde la telefon si am termen miine

Avocatul a incasat onorariul , pe baza de chitanta . pentru a ma reprezenta in instanta si acum nu raspunde la tlefon , in conditiile in care miine am termen in instanta.
-Ce trebuie sa fac daca nu se prezinta .
-Cum pot sa imi recuperez banii pe care i-am platit ca onorariu (pe baza de chitata)
-Pot sa il actionez in instanta ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:47, 15 Februarie 2017
Buna ziua,
Transmiteti si un SMS ca sa stie omul ca maine e termen.
In situatia in care maine nu se prezinta atunci aratati chitanta la instanta si spuneti ca nu s-a prezentati si solicitati un termen pentru a angaja un alt avocat.
Banii ii recuperati, nu e o problema.
Prezentati-va maine la termen si in cazul in care avocatul nu vine personal sau nu asigura substituirea printr-un alt coleg in cazul in care se afla in imposibilitate de prezentare atunci puteti solicita restituirea partiala a onorariului .Nu mentionati ce calitate aveti, sunteti reclamant sau parat.Verificati contractul incheiat cu av respectiv,poate onorariul achitat reprezenta doar formularea cererii de chemare in judecata sau a intampinarii(daca sunteti parat )si nu reprezentarea in instanta.Poate av este bolnav ,pot exista multe variante poate trebuia sa mai achitati un rest de onorariu....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce obligatii ii revin creditorului si av. la un proces de validare poprire netie netie In calitate de creditor am deschis actiunea de validare a popririi pentru recuperarea pensiei de intretinere a copilului ( atat pentru suma restanta cat si ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de contractul de asistenta/reprezentare juridica TANASENASTASA TANASENASTASA buna ziua.e posibil ca primul termen sa fie amanat pt ca av nu s-a prezentat iar acesta a zis ca,oricum termenul se amana pt ca nu avea semnat contractul cu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata in recurs tardiv dandanaua dandanaua Intimatul-parat, prin aparator, depune cu 3 zile inainte de primul termen al unui recurs civil, intampinare si chitanta privind onorariul avocatului.Peste 3 ... (vezi toată discuția)