Avocatul a incasat onorariul , pe baza de chitanta . pentru a ma reprezenta in instanta si acum nu raspunde la tlefon , in conditiile in care miine am termen in instanta.
-Ce trebuie sa fac daca nu se prezinta .
-Cum pot sa imi recuperez banii pe care i-am platit ca onorariu (pe baza de chitata)
-Pot sa il actionez in instanta ?
Buna ziua,
Transmiteti si un SMS ca sa stie omul ca maine e termen.
In situatia in care maine nu se prezinta atunci aratati chitanta la instanta si spuneti ca nu s-a prezentati si solicitati un termen pentru a angaja un alt avocat.
Banii ii recuperati, nu e o problema.
Prezentati-va maine la termen si in cazul in care avocatul nu vine personal sau nu asigura substituirea printr-un alt coleg in cazul in care se afla in imposibilitate de prezentare atunci puteti solicita restituirea partiala a onorariului .Nu mentionati ce calitate aveti, sunteti reclamant sau parat.Verificati contractul incheiat cu av respectiv,poate onorariul achitat reprezenta doar formularea cererii de chemare in judecata sau a intampinarii(daca sunteti parat )si nu reprezentarea in instanta.Poate av este bolnav ,pot exista multe variante poate trebuia sa mai achitati un rest de onorariu....