avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obligatie de a face
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obligatie de a face

In cadrul unui proces civil care are ca obiect: obligatie de a face (pensie de intretinere minor), parata cere audierea minorului. Poate instanta sa audieze minorul fara ca reclamantul sa fie citat, instiintat, anuntat, informat despre aceasta?
Pârâtul este citat.
Dar în citație nu se scrie ce s-a întâmplat sau ce se va întâmpla la proces.
Ce s-a intamplat. Am calitatea de reclamant in acest dosar. Fondul este obligatie de a face. Din acesta am deschis un proces (ordonanta presedentiala) prin care a solicitat judecare in regin de urgenta a doua capete. Parata a depus intampinare printre altele solicita si audierea minorului. In ziua in care am fost citat sa ma prezint la judecatorie, logic era sa fie citata si parata. In sala de judecata mi se aduce la cunostinta ca este un viciu de procedura, motivat de judecatoare ca parata nu a fost citata si procesul s-a amanat. Sedinta a avut loc la C4. Tot in aceea zi vad pe portal justitiei ca la C10 am avut termen fara sa fiu citat. Ce poate fi?
La C10 este vorba de cel cu fondul....obligatie de a face
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2017
gi-jane2, moderator
Nu se prea intelege cine ce ordonanta a facut, daca ati avut vreun termen la fond anterior, ce tip de termen e...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare parat Martonze Martonze Buna seara, In procesul de incredintare minor, s-a admis cererea mamei, tatal biologic depunand cerere reconventionala pentru vizita minor in tara si in ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala in proces de divort cu minorii LLia LLia Daca dupa 2 luni reclamanta (care a deschis proces de divort cu minori ) a facut si proces ordonanta presedintiala (datorita faptului ca minorul este la ... (vezi toată discuția)